Підозрюваного у жорстокому зґвалтуванні та вбивстві співробітниці Одеського СІЗО засудили до довічного ув’язнення

18.05.2019, 13:13
25433

Підозрюваного у вбивстві співробітниці Одеського СІЗО визнано винним у скоєні злочину та засуджено до довічного позбавлення волі.

Читайте також: СБУ затримала інспектора, який продавав конфіденційну інформацію з митниці

Відповідний рішення ухвалив Малиновський райсуд м.Одеси, наразі вирок законної сили не набрав, повідомляє прес-служба суду.

Чоловіка визнано винним у скоєні злочину за п.3 ч.2 с.115 Кримінального кодексу – умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство.

“У судових засіданнях обвинувачений провину не визнав. При визначені виду та міри покарання обвинуваченому судом враховано ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винного, його вік та соціальне положення, характер, мотив та обставини вчиненого злочину, а також обставини, що пом’якшують та обтяжують покарання”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у серпні 2017 року у 5 корпусі одеського СІЗО виявили розчленоване тіло молодшого інспектора II категорії відділу режиму і охорони Олени Порошенко.  Обвинувачений, перебуваючи під вартою у СІЗО, зґвалтував і задушив жінку, завдав співробітниці ізолятора ножові поранення, після чого розчленував тіло та сховав у баку для сміття.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com