Підозрюваний у справі вбивства Акуєвої незаконно отримав українське громадянство

1.02.2020, 14:49
61582

Підозрюваний у справах про замовні вбивства директора ДП “Капарол Україна”, директора управління реклами КП “Київський метрополітен” та ветеранки АТО Аміни Окуєвої незаконно отримав громадянство України.

Читайте також: В Ірані оголосили нагороду в 3 млн доларів за вбивство Трампа

Про це 1 лютого повідомили у Національній поліції України.

Чоловік мав паспорт громадянина України, а в подальшому отримав паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Оперативники поліції Київщини детально дослідили процедуру отримання громадянства.

Поліцейські встановили, що чоловік отримав паспорт на підставі довідки “про реєстрацію особи громадянином України”, виданої у березні 2014 року УДМС України в Луганській області. Населений пункт менше ніж через місяць був захоплений бойовиками так званої “ЛНР”. Вказана довідка не відповідає нормам чинного законодавства та має ознаки підробки”.

“Відтак слідчим управлінням поліції Київщини розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Наразі за клопотанням слідчого Державна міграційна служба України визнала недійсними паспорти громадянина України затриманого”, – йдетсья в повідомленні.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com