Підполковника ЗСУ “спалили” на одержанні хабаря

31.01.2019, 20:13
9938

У Черкаській області під час отримання частини хабара у розмірі 4 тисячі гривень затримали командира військової частини, підполковника Збройних сил України.

Читайте також: Співробітник СБУ та командир військової частини погоріли на хабарі

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

“31 січня за процесуального керівництва військової прокуратури Черкаського гарнізону Центрального регіону України викрито та затримано командира військової частини, дислокованої у Черкаській області”, – йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, підполковник вимагав від підлеглого йому солдата гроші за вчасну підготовку документів на його звільнення з військової служби у зв’язку із закінченням терміну дії контракту.

Водночас у разі відмови командир частини погрожував солдату звільнити його за нібито невиконання умов контракту.

Своєю чергою у СБУ уточнили, що загалом підполковник вимагав від підлеглого 25 тисяч гривень за ненакладення штучних дисциплінарних стягнень перед звільненням у запас з військової служби.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, готується повідомлення про підозру хабарнику, звернення до суду з клопотаннями про обрання затриманому офіцеру запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com