“Підпишіть свій план”: Геращенко прокоментувала заяву Зеленського в Парижі

10.12.2019, 12:12
56177

Народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко відреагувала на слова чинного президента Володимира Зеленського за підсумками зустрічі “нормандської четвірки” про “суперечливі пункти” у Мінських угодах, підписаних попередником.

Читайте також: “Важко домовлятися”: Зеленський прокоментував переговори з Путіним

Свою позицію Геращенко висловила у Facebook.

За її словами, Зеленський критикував свого попередника Порошенка, але від критики свого російського колеги Путіна утримався.

“Президент Зеленський не обійшовся без критики попередника, Порошенка, мовляв, він змушений виконувати підписане не ним, зокрема, в найболючішому питанні кордону. Критики Путіна, який не виводить військ, повторюючи про “нас там нет” і прямий діалог з Донбасом – не спостерігалося”, – написала Геращенко.

Вона наголосила на тому, що Мінські домовленості були підписані у важкі для України часи. “Ми використали паузу для нарощування міці української армії, посилення нашої оборонної сфери. Наступники, користуйтеся цим. Щось підписали не так і не те – підпишіть свій план, свою дорожню карту, яка приведе Україну до миру через перемогу. Ми ж в усіх питаннях, що працюють на Україну, точно будемо владу підтримувати. Бо ворог – в Кремлі. Це аксіома”, – написала депутатка.

Геращенко привітала, що під час “нормадського саміту” вдалося домовитися про обмін полоненими. Це вона назвала “найвагомішим результатом”. Утім, вона назвала поганим те, що не було піднято питання щодо Криму.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com