“Піонери і жовтенята партії регіонів”: Фаріон знайшла помилки ще в одного міністра

7.10.2019, 16:49
45742

Доктор філологічних наук, професор Ірина Фаріон спіймала на безграмотності міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Мілованова. Фаріон виклала у своєму “Фейсбуці” скріншот допису Мілованова з виправленими помилками.

Читайте також: Фаріон “рознесла” нового міністра освіти Новосад, котра в одному дописі зробила 9 помилок (фото)

″Загальновизнаним є афоризм, що почет (а не свита!) робить короля. У його почті всуціль безграмотні, примітивні й україноненависницькі істоти. І це логічно. Команда зе – це піонери і жовтенята партії регіонів. Один із таких яскравих піонерів – це теперішній міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тімофєй Мілованов, який досі очолював Київську школу економіки, створену на гроші українофоба і колаборанта Пінчука.

Зелене світло в політику Мілованову дав не лише зелений блазень № 95, а передусім влада Порошенка. Саме По- зробив його 7 липня 2016 року членом ради Нацбанку України, а міністр із захисту нац. і сексменшин Грінєвіч 2017 року ліцензувала магістерські програми КШЕ. Так от, панове, нещодавно цей доцент Пітсбурзького університету заявив, що його ніколи не цікавила Україна, про що пречудово свідчить його допис у ФБ ще від травня цього року. Зробити в 16 рядках допису 7 грубих помилок та ще й цей текст подати незв’язаними синтаксичними реченнями може тільки той, хто доцентує по Америках, а в Україну приїздить підзаробити в Пінчука на рабах. Гідний друг Гані Новосад. У неї теж помилок не менше. Дивно, що вікіпедія пише, що він українець, чи не так, панове?″ – прокоментувала Ірина Фаріон.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com