Пірати захопили українця біля берегів Беніну, – МЗС

21.04.2020, 21:48
70236

Біля берегів Беніну пірати напали на судно “Tommi Ritscher” і, за попередньою інформацією, захопили та вивезли у невідомому напрямку одного громадянина України. Про це повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, передає Укрінформ.

Читайте також: З полону нігерійських піратів звільнено українського моряка

“За попередньою інформацією, в результаті нападу захоплено та вивезено у невідомому напрямку одного громадянина України – члена екіпажу судна”, − сказав Погорельцев.

За його словами, 20 квітня посольство України у ФРН отримало повідомлення про те, що біля берегів Беніну було здійснено піратський напад на судно “Tommi Ritscher”, IMO 9656137, прапор Португалії, оператор судна Transeste Schiffahrt Gmbh (Німеччина).

Як повідомляється, Генеральне консульство України в Гамбурзі встановило контакт з оператором судна з метою з’ясування обставин справи. Окрім того, посольство України в Нігерії, яке відповідає за Бенін, звернулося до бенінських компетентних органів з метою підтвердження факту захоплення громадянина України.

Справа перебуває на контролі причетних закордонних дипломатичних установ України та Департаменту консульської служби МЗС.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com