Після поразки на Херсонщині Путін визначив нові цілі для своїх військ в Україні – ISW

14.11.2022, 12:01
130919

Російський диктатор Володимир Путін визначив нову мету для окупаційних військ на території України. Тепер він хоче, щоб окупанти захопили всю територію Донецької області.

Читайте також: Вибух у центрі Стамбула: стало відомо, скільки людей загинуло та постраждало (фото)

Про це пишуть аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Найімовірніше відбудеться відновлення інтенсивності російських наступальних операцій спочатку навколо Бахмута, а потім на південний захід в районі Вугледара, які розпочалися 28 жовтня.
Інакше ці наступальні дії не мають сенсу. Російські війська знаходяться далеко від оперативно важливих місць, окрім Бахмута, і були наповнені недостатньо підготовленими мобілізованими військовослужбовцями до того, як російські командири в цьому районі накопичили достатньо бойової потужності для рішучих операцій.

Читайте також: ЗСУ просунулись на 2-5 км вглиб біля Бахмута – військовий розповів про успіхи на Донеччині

«Українські сили в цьому районі опиняться під сильним тиском, і Києву, швидше за все, доведеться перенаправляти війська для захисту від цих відновлених російських наступальних операцій», – зазначають експерти.

Проте експерти ISW не вірять у те, що Росії вдасться досягти серйозного успіху, попри всі зусилля. Окупанти можуть захопити Бахмут, але для цього доведеться витратити великі ресурси.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com