Порошенко після суду вирушив разом із соратниками на святкування до ресторану (фото)

20.01.2022, 10:02
109544

Нардепка “Євросолідарності” Ірина Геращенко підтвердила, що фракція запросила Порошенка з дружиною відсвяткувати новорічні та різдвяні свята.

Читайте також: Суд над Порошенком: після штовханини мітингарів та поліції є постраждалі

П’ятий президент Петро Порошенко після рішення суду про запобіжний захід, де його відпустили під особисте зобов’язання, разом з соратниками відправився святкувати до ресторану. Про це інформує “Українська правда”.

За словами журналістів, на святкуванні були присутні нардепи Ірина Геращенко, Олексій Гончаренко, Вікторія Сюмар, Артур Герасимов, Сергій Алєксєєв, Яна Зінкевич, журналісти Віталій Гайдукевич, Юрій Бірюков, адвокат Ілля Новіков, речник Порошенка Святослав Цеголко та інші.

Також репортери стверджують, що з ресторану, де відбувалося святкування, начебто виходив мільйонер Ігор Воронов.

Згодом нардепка “Євросолідарності” Ірина Геращенко у Facebook підтвердила, що фракція запросила Порошенка з дружиною святкувати новорічні та різдвяні свята.

Читайте також: Порошенко заснув просто на засіданні суду (відео)

“Користуючись присутністю в Києві і наших колег з регіонів, запросили фракцією “Європейська Солідарність” Петра та Марину Порошенків , наших колег з Київради, молодіжку і друзів  на зустріч за межами партійного офісу”, — написала вона.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com