Пенітенціарна служба також повідомляє, що Саакашвілі купив мед і почав його вживати. Втім, особистий лікар політика каже, що у нього немає на це грошей.

Сік після 8 днів голодування

Начальник Спеціальної пенітенціарної служби Ніка Цхварашвілі заявив, що Міхеїл Саакашвілі почав приймати мед і натуральний сік. За повідомленням відомства, Міхеіл Саакашвілі купив в тюремному магазині 7 банок меду.

“У нього був доступ до різних продуктів, зокрема натуральні соки, мед, а після підтвердження замовлення, наскільки мені відомо, він уже отримав кілька банок меду, а також кілька літрів натурального соку. Він почав приймати їжу, в тому числі мед, натуральний сік”, – заявив Ніка Цхварашвілі.

Чиновник зазначив, що загрози виснаженню організму Саакашвілі наразі немає.

Лікар каже, що грошей на мед у Саакашвілі немає

Особистий лікар політика Ніколоз Кипшидзе, який прилетів зі США, повідомляє дещо іншу інформацію. За його словами, Саакашвілі почав вживати натуральні соки, однак у нього закінчилися гроші і купити інші продукти в тюремному магазині він уже не може.

“Їжу не приймає, сік випив, і на сік більше немає грошей”, – сказав Кипшидзе.

Він не підтвердив поширену адміністрацією в’язниці інформацію про те, що укладений Саакашвілі їсть мед. Мовляв, у нього банально немає грошей на нього.

Як пояснив лікар, баланс на карті ув’язненого поповнюється раз на місяць і становить 700 ларі, що близько 250 доларів. Після того, як Саакашвілі купив в тюремному магазині телевізор і сік, його ліміт на карті вичерпався.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook