Після звільнення Україною Криму, Ердоган підніме повстання мігрантів у Росії – експерт

24.09.2023, 21:22
147242

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган може підняти повстання мігрантів у Росії після звільнення Україною тимчасово окупованого Криму, вважає російський опозиціонер В’ячеслав Мальцев.

Читайте також: Ердоган після зустрічі з Путіним зробив заяву про війну в Україні

“Є одна дуже серйозна величина – Ердоган, його ідея Великого Турана, в який входять всі тюркські народи, включаючи Казахстан, Киргизію…. Нам це вигідно, що у нього є така ідея, тому що вона стосується території Росії – Башкирії, Татарії, Якутії та інших тюркських республік. Потрібно розуміти, що всього тюркських народів більше 200 мільйонів людей. Це величезні народ”, – заявив він.

На думку опозиціонера, український наступ міг би зараз “усіх врятувати”:

“Якби Україна зараз повернула свої території… після того, як РФ втратила б Крим, я думаю, Ердоган би дав команду на повстання мігрантів у Росії, яких там вже десятки мільйонів. Їх немислима кількість. У Путіна армії такої немає, скільки в одній Москві мігрантів. Такі повстання в Москві, Пітері і в інших містах природно б привели до від’єднання і Татарії, і Башкирії… Там би миттєво піднялися місцеві і сказали: “Ми не хочемо воювати з Україною, це не наша війна, давайте відділятися, потрібен суверенітет”. Зі спецслужбами Туреччини вони працюють давно і успішно, і Путін це прекрасно знає і ніяк цьому не протидіє”.

Як заявив Мальцев, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков – турецький шпигун “офіційно”.

“Якщо хтось думає, що у Путіна важелі управління в руках, він помиляється. У Путіна є певні нитки, за які він хаотично смикає і чогось може домогтися”, – додав експерт.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com