“По совісті”, – Саакашвілі відреагував на заяву Вакарчука “голосувати не по приколу”

29.03.2019, 11:31
18580

Екс-очільник Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі зняв ролик, у якому прокоментував заяву співака Святослава Вакарчука про голосування “по приколу”.

Читайте також: Саакашвілі планує 1 квітня повернутись до України

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі розповів, чому потрібно голосувати по совісті, і в чому заключається справжній “прикол” України останніх 5 років.

“Хочу сьогодні відповісти Славі Вакарчуку. Слава, що означає “не по приколу”? Найголовніший прикол України в тому, що вона являється потенційно найбагатшою країною Європи по своїх ресурсах, в першу чергу людських, з природними багатствами, а стала найбіднішою в Європі за рівнем ВВП протягом останніх п’яти років. Це не називається “по приколу”? Це і є не лише прикол, а злий жарт, який зіграли з українським народом. Жарт у тому, що за останні 5 років, 5 мільйонів українців, найбільш талановитих та працездатних, були змушені покинути країну. Злий жарт чи прикол у тому, що одна маленька купка людей за цей же час збагатилась у кілька разів. Це видно по їхніх деклараціях, хоча ми знаємо, що вони не заносять туди всі свої багатства. Злий жарт чи прикол в тому, що Порошенко, який увесь час бігає та щось обіцяє, повторюється та по 5 разів відкриває одні і ті ж об’єкти, наприклад дорогу Одеса-Рені, практично нічого не зробивши, не просто, щоб покращити ситуацію, а все, що я перерахував, сталось при ньому. Ось у чому злий жарт та прикол.

Люди повинні голосувати не по приколу, а подивитись у свою кишеню, у свій холодильник, на свою країну, на те, краще вони себе зараз відчувають, ніж колись 5 років назад, чи ні, та голосувати правильно. А голосувати правильно – це голосувати проти теперішньої кліки. Я чув, Славо, що Ви були у Петра Порошенка і він обіцяв Вам після виборів поміняти виборчий кодекс, і Вас це цілком задовольнило. Ось це вже жарт. Прикол. Порошенко обіцяв – і він зробить. Який до біса виборчий кодекс? Україна летить до біса, тому голосуватимемо не по приколу, а по совісті, за інтереси країни та її майбутнє”, – сказав Саакашвілі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com