Поблизу Рівного масштабна автотроща (ФОТО)

20.12.2020, 21:48
91831

На Рівненщині на трасі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця сталась аварія за участі п’яти автомобілів. У автопригоді є один загиблий та троє травмованих, – повідомляють в пресслужбі поліції області.

Аварія сталась на автодорозі Київ-Чоп у неділю, 20 грудня, близько 17:30. Рух на цій ділянці дороги було перекрито в обох напрямках, його регулюють патрульні, – розповіла Суспільному пресофіцерка Нацполіції Марія Юстицька.

Першопочатковою причиною смертельної ДТП на Рівненщині, в якій зіткнулось п’ять автомобілів, став виїзд однієї з машин на зустрічну. Про це повідомили у пресслужбі поліції області.

Як розповіла речниця Нацполіції області Марія Юстицька, слідчі встановили попередні обставини автопригоди. 48-річний кермувальник на бусі “Mercedes-Benz” рухався у бік Львова, на зустрічній він зіткнувся з легковиком “Mercedes-Benz”.

Легковик “Mercedes-Benz” відкинуло на зустрічну, там він зіткнувся із “Peugeot Partner”. Тим часом бус зіткнувся з іще двома автомобілями, які їхали в бік Рівного, це вантажівка “Iveco” та легковиком “Ford Mondeo”.

У цій аварії загинув водій автомобіля “Peugeot”, це 56-річний житель Рівненського району. Крім того, тяжкі травми отримав 47-річний водій вантажівки зі Львова. Його ушпиталили.

Інших учасників інциденту медики оглянули, зі слів речниці поліції, вони від ушпиталення відмовились.

“Також відключили клеми акумуляторних батарей в машинах та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги”, – каже речник ДСНС області Дмитро Мельник.

Станом на 20:30 рух міжнародною трасою розблокували. На місці іще працюють патрульні та слідчі.

итайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com