Побитий росіянином у Туреччині українець п’ятий день перебуває у комі

12.07.2018, 17:13
3455

Українець Андрій Сова, якого побив росіянин у Туреччині вже п’ятий день перебуває у комі. Про цей інцидент розповіла дружина потерпілого. Вона повідомила, що конфлікт стався ввечері 7 липня у готелі Ganita holiday village, пише uain.press.

Свідки конфлікту розповіли, що росіянин був злий через програш своєї збірної на ЧС-2018. Унаслідок українець упав і вдарився головою. За бейджиком на руці вдалося визначити особу зловмисника і звідки він прийшов. Поліція затримала його, але на наступний день він сплатив штраф у 800 доларів і його відпустили.

Потерпілого з черепно-мозковою травмою і крововиливом у мозок шпиталізували до приватної лікарні, де його терміново прооперували. Нині чоловік перебуває у комі, і досі не приходив до тями.

Дружина зверталась до консульства України в Туреччині, там їй порадили тільки молитися.

“Мені там сказали – моліться. Потім порадили пройтися готелем і зібрати гроші, тому що у консульства грошей на допомогу немає. Я просто шокована, не знаю, що робити. 15 липня у мене закінчується путівка, як я можу полетіти без чоловіка?”, – плаче Світлана.

Заступник директора Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив, що МЗС докладає зусиль, щоб врятувати життя українця.

У поліції вже порушили кримінальну справу.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com