Подарунок від чоловіка: Огневич підкорила вбранням “фатальної жінки” (фото)

23.11.2021, 16:47
105602

Співачка і головна героїня проекту “Холостячка” Злата Огнєвіч, яка дуже скоро має зробити вибір, з ким з учасників вона хоче побудувати спільне майбутнє, відповіла на питання, яке цікавить її аудиторію в особистому блозі

Підписники часто запитують, чи носить вона подарунки чоловіків, зроблені на реаліті-шоу. Артистці дарували не лише елементи одягу, а й дорогі ювелірні прикраси. Виконавиця відповіла на це питання, продемонструвавши стильний аутфіт на “Improv Live Show”.

Читайте також: ЗМІ розповідають про настрої, страждання біженців, які побували на кордоні Білорусі та ЄС

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Вона з’явилася перед глядачами у піджаку, який презентував претендент на її серце, який вже вибув. Дані кадри Злата розмістила в Інстаграм-блозі. Для заходу вона обрала чорний жакет бренду Balenciaga. Трендовий піджак подарував Огнєвіч 26-річний Владислав Ясько, який заснував перше в Україні агентство з SMM-маркетингу. Зірка доповнила образ шкіряним ременем, колготами в дрібну сітку та масивним намистом.

“Владе, у тебе чудовий смак”, – зазначила у stories 35-річна співачка, милуючись нарядом біля дзеркала.

Фоловери оцінили зовнішній вигляд селебріті, написавши багато коментарів під постом. “Це сукня чи халатик? Виглядаєте шикарно. Дівчина мрії”, “Дуже личить піджак”, “Шикарна мадам”, “Дуже красива і сексуальна”, “Як завжди чарівна”, “Інна, чудово виглядаєш! Браво!”, “Найкраща “, – адресували вокалістці теплі слова її фанати.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com