Податківці пропонують враховувати дані про неоформлених працівників при нарахуванні субсидій

24.01.2019, 20:34
8912

При нарахуванні субсидій та інших видів соціальної допомоги повинна використовуватися виявлена інформація про нелегальне працевлаштування та отримання “зарплати в конвертах” Про це заявив в.о. голови Державної фіскальної служби Олександр Власов, інформує прес-служба ДФС.

Читайте також: “Субсидіанти витрачають газу, більше ніж інші”, – віце-прем’єр

“Інформація, яку ми отримали під час проведеної роботи, довела необхідність подальшого проведення таких заходів одночасно, налагодивши ефективну співпрацю з органами влади для використання встановлених фактів при нарахуванні різних видів соціальної допомоги”, – заявив Власов.

За словами головного фіскала країни, виявлена ​інформація їх службою про неоформлених офіційно найманих працівників, виплату грошей таким працівникам, може використовуватися під час призначення або перегляді субсидій громадянам, призначенні допомоги по безробіттю, інших виплат, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів, з пенсійного фонду, фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування.

За для цього ДФС взяла участь в розробці проекту розпорядження про проведення заходів, спрямованих на детінізацію відносин у сфері зайнятості.

Зокрема, у розпорядженні пропонується проводити спільні перевірки в сферах торгівлі та громадського харчування, будівництва, сільського господарства, транспортних перевезень, медичного обслуговування, надання послуг тощо.

Документом передбачено обмін інформацією між ДФС, Міністерством соціальної політики, Державною службою з питань праці, державної служби зайнятості та Пенсійним фондом про  усі порушення.

Наразі розроблений нормативний акт спрямований на розгляд в Міністерство фінансів.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com