Подоляк попередив, що кількість атак невідомого походження в Криму буде зростати

23.08.2022, 10:31
126165

У окупованому росіянами Криму буде тільки наростати кількість атак невідомого походження. Це не дасть можливості окупантам спокійно жити на захопленій території.

Читайте також: “Це рішення все одно з’явиться”: Зеленський вкотре закликав визнати РФ державою-терористкою

Про це радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк сказав в ефірі “Радіо НВ”.

За його словами, “це великої інтенсивності війна, великої інтенсивності війна не буває тільки в одну сторону” і що росіяни помилилися, коли “думали сюди безкарно зайти і нівечити наших людей”.

“Я маю на увазі, зворотна реакція буде збільшуватися не тільки на території Криму, а по всіх окупованих місцях, де сьогодні перебуває російська армія”, – сказав Подоляк.

На його думку, окупанти не були психологічно готові до того, що зараз відбувається в Криму та в Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях.

“Вони думали, що будуть нас безкарно вбивати, а самі будуть сидіти і чекати, коли це все закінчиться, але тільки, щоб вони не постраждали. Вони зараз потроху починають прокидатися і розуміти, що російська пропаганда не діє. У Криму буде тільки наростати кількість атак невідомого походження, скажімо так делікатно, які зіпсують не просто конкретний пляжний сезон, а зіпсують можливість жити на вкраденій території”,- додав Подоляк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com