Подоляк жорстко відреагував на висловлювання Меркель про РФ та Україну

30.04.2023, 16:05
139808

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк жорстко відреагував на заяви ексканцлерки Німеччини Ангели Меркель у її нещодавньому інтерв’ю щодо війни в Україні. Так, Меркель наголосила, що її політика щодо Росії “була правильною”.

Читайте також: Окупанти просунулися у Бахмуті – ISW

Подоляк наголосив, що такі заяви Меркель звучать як виправдання, а Україна не сяде за стіл переговорів з країною-терористкою. Про це він написав у Twiiter.

“Ексканцлер Меркель, що поставила Європу в тотальну залежність від російських енергоносіїв, виправдовується: “Я зробила все, щоб Росія не почала війну, і тому отримала… російський дешевий газ”. Фантастика. Адже війна не почалася, правда? Далі автор Мінсько-Нормандського формату продовжує: “Треба думати про переговори, не всі миротворці мислять по-путінськи”. Одне питання: переговори про що? Знову про дешевий газ від РФ? Але чи обов’язково це має бути… ціною зруйнованих територій України та сотень тисяч невинних українських життів? І головне – з ким? З офіційно визнаними міжнародними воєнними злочинцями? Невже після 430 днів жорстокої війни можна настільки глибоко зневажати свободу, настільки відверто не помічати російських масових убивств і так відкрито ненавидіти право України на самозахист? Якщо не можете виправити помилок минулого – просто припиніть виправдовуватися та заохочувати агресора”, – йдеться у дописі радника керівника ОП.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com