Подружжя з Британії виграло в джекпот 135 мільйонів доларів

27.11.2019, 11:54
54319

42-річний Стів Томпсон та його 41-річна дружина Лєнка брали участь у розіграші, що пройшов 19 листопада. За словами пана Томпсона, в момент, коли він усвідомив, що переміг, він ″був на межі інфаркту″. Про це повідомляє ВВС.

Читайте також: У Британії чоловік виграв у лотерею 207 мільйонів доларів

Він розповів, що ані він сам, ані його дружина, поки не зробили жодних великих покупок – чоловік встиг лише придбати нову сорочку.

Томпсон працює будівельником, його дружина є співробітницею магазину. За їхніми словами, попри перемогу в лотереї свою роботу вони кидати не планують – принаймні поки що.

″Як тільки у мене мине шок, мені потрібно буде чимось займатися. Я не той тип людини, яка може просто сидіти на місці″, – пояснює пан Томпсон.

″Я не хочу змінюватися, просто ця історія покращить нашу фінансову ситуацію″, – додає він.

Чоловік розповів, що вони з дружиною залишаться жити у своєму районі і пообіцяв ділитися виграними грошима з родиною та друзями.

Пані Томпсон, яка є уродженкою Словаччини, коментуючи перемогу, заявила: ″Це так емоційно. Це повністю змінює життя нашої родини″.

Минулого місяця інший британський учасник лотереї EuroMillions зірвав ще більший джекпот – 218 мільйонів доларів. Це рекордна сума виграшу в історії британських лотерей.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com