Подружжя з Києва виготовляло в квартирі амфетамін (фото)

8.02.2019, 21:25
11109

У Києві правоохоронці, провівши 3 етапи оперативних закупок наркотиків, арештували чоловіка з дружиною, які організували в квартирі лабораторію з виготовлення наркотичної речовини. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

Читайте також: В Росії легалізували марихуану та кокаїн

Під час обшуків у підозрюваних правоохоронці знайшли нарколабораторію, де готували  амфетамін. Окрім цього, вилучили близько 100 грамів розфасованого наркотика, півкілограма препарату фенілнітропропен та марихуану. Загальна вартість вилученого більше 100 тис. грн.

Правоохоронці зазначили, що у зловмисників також вилучили значну кількість реактивів та прекурсорів, потрібних для виготовлення наркотиків, а ще близько 40 тис. грн від продажу наркотиків, мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки, квитанції банківських установ, записники про кількість збутих наркотиків.
“Організаторів нарколабораторії – 26-річного чоловіка та його 30-річну дружину затримано в порядку ст. 208 КПКУ та повідомлено їм про підозру за ч.2 ст. 307 КК України”, – наголосили в прокуратурі.

Наразі слідчі проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення всього кола осіб, які можуть бути причетними до виготовлення та розповсюдження наркотиків.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com