Подружжя з США, яке роками тримало в полоні 13 дітей, визнало свою провину

22.02.2019, 21:50
13410

Подружня пара з каліфорнійського міста Перріс визнали себе винними в позбавленні волі і тортурах 12 з 13 своїх дітей. Про повідомляє CBS Los Angeles.

Читайте також: Польща закупить ракетних установок у США на 414 мільйонів доларів

57-річний Девід Терпін і його дружина, 50-річна Луїза Терпін, пішли на угоду зі слідством і визнали свою провину по 14 пунктам звинувачення. Вони спочатку заявляли, що є невинними.

Їх злочини включають тортури і утримання в неволі, жорстоке поводження з дітьми та людьми похилого віку. Окружний прокурор округу Ріверсайд Майкл Хестрін повідомив, що кожен з них буде засуджений до 25 років позбавлення волі.

“Це означає довічне ув’язнення. Якщо комісія з умовно-дострокового звільнення в якийсь момент в майбутньому не вирішить, що вони повинні бути звільнені, то вони проведуть решту свого життя у в’язниці”, – заявив обвинувач.

Нагадаємо, що таємниця сім’ї Терпін стала відома 14 січня 2018 року, коли 17-річна дочка змогла втекти зі свого будинку, вибравшись через вікно. Добравшись до телефону, вона подзвонила в 911. Приїхавши за викликом поліцейські знайшли дітей, прикутих до ліжок. Дівчина планувала свою втечу протягом двох років.

13 дітей – тоді їм було від 2 до 29 років – страждали від недоїдання, когнітивних порушень, у них були відсутні елементарні знання про життя. Найстарша з дітей – 29-річна жінка – важила всього 37 кг.

На даний момент діти знаходяться під опікою співробітників Служби захисту дітей округу Ріверсайд і Служби захисту дорослих.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com