Подружжя Зеленських справило позитивне враження вбранням на церемонії інтронізації в Японії

28.10.2019, 19:49
49328

Президент Володимир Зеленський та його дружина Олена справили позитивне враження про Україну під час церемонії інтронізації імператора Японії Нарухіто. Про це йдеться у повідомленні Посольства Японії в Україні у соціальній мережі Facebook.

Читайте також: Олена Зеленська не порушила етикету на інтронізації імператора Японії

“Ми висловлюємо нашу щиру вдячність президенту України Володимиру Зеленському та першій леді за те, що вони прийняли запрошення відвідати нашу країну для участі у церемонії інтронізації Його Величності імператора Японії минулого тижня. Участь президентського подружжя у церемонії інтронізації є важливим етапом у наших двосторонніх відносинах. Їх одяг також добре гармоніював з благородною атмосферою і справив на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя та Україну як країну”, – йдеться у повідомленні.

Японські дипломати вважають, що перший двосторонній саміт Зеленського з прем’єр-міністром Сіндзо Абе був вчасним та успішним.

“Ми стежимо за результатами цього візиту та надалі працюватимемо для подальшого поглиблення наших двосторонніх відносин. Ще раз дозвольте подякувати пану президенту та першій Леді!” – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com