“Подякував батькам та другу”: на Волині у ніч на Великдень знайшли мертвим учня 9-го класу

23.04.2020, 18:19
70422

У селі Полиці Камінь−Каширського району Волинської області у ніч на 19 квітня знайшли мертвим учня 9-го класу. Про це повідомляє ІА “Волинські новини”.

Читайте також: У Львівській області чоловік застрелив молодика, який регулярно бив його доньку

Відомо, що у день трагедії хлопець поводився, як зазвичай: він спочатку гуляв із друзями, а потім прийшов додому і повісився у гаражі.

 

За даними місцевих, хлопець був дуже спокійним та дружелюбним.

У пресслужбі Камінь−Каширського відділу поліції факт самогубства підтвердили. Справу веде начальник слідчого відділення Камінь−Каширського відділу поліції Богдан Плясун, який прокоментував деталі трагедії.

“До правоохоронних органів надійшло повідомлення про факт самогубства неповнолітним жителем села Полиці Камінь−Каширського району. На місце виїхала слідчо−оперативна група, яка зафіксувала факт самогубства на території домогосподарства в гаражному приміщенні.  Причини самогубства з’ясовуються. Слідство перевіряє різні версії, в тому числі доведення до самогубства.На місці трагедії знайшли звернення в телефоні. Хлопець записав перед вчиненням самогубства подяку батькам, особливо про те, як сильно любить батька та подякував своєму товаришу. Наразі триває слідство”, – зазначив Богдан Плясун.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com