“Погоріли, залишились без рук, ніг, а тепер тероризують місцевих”: окупанти шукають “зрадників” серед жителів Брилівки на Херсонщині

4.08.2022, 13:31
125085

Російські окупанти після ювелірної роботи ЗСУ і втрати залізниці почали тероризувати місцеве неселення у Брилівці. Вони шукають коригувальників.

Читайте також: “Треба було не воювати”: на росії маршрутник вигнав безногого окупанта, який відмовився платити за проїзд (відео)

Про це повідомив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань

“Повідомляють про тиск на місцеве населення у Брилівці. Нагадаю, саме там, завдяки ювелірному влучанню, зруйнували важливий транспортний вузол окупантів. Там орки погоріли, залишились без рук, ніг. Тепер тероризують місцевих — шукають корегувальників. Такі фільтраційні дії фіксуються по всій області. На практиці — орки очеплюють населені пункти й забороняють в’їзд/виїзд, ходять по квартирах, незаконно проникають у гаражі, перевіряють телефони, кишені у звичайних перехожих”, – розповів Хлань.

Він додав, що в області тривають обстріли, є загиблі, а виїзд через Василівку все ще заблокований через дощі.

“Звичайно, росіяни розуміють, що втрачають Херсонщину. Як повідомляє британська розвідка — залізницю, якою переправляли техніку з Криму, суттєво пошкоджено й навіть, якщо її вдасться відремонтувати — ціль пристріляна та вразлива”, – зауважив Сергій Хлань.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com