Погрожував ножем: на Чернігівщині чоловік посеред вулиці вчинив сексуальне насильство над 15-річною дівчиною

10.07.2019, 10:49
32508

У Городнянському району Чернігівської області поліцейські затримали чоловіка, який погрожував ножем 15-річній дівчинці та вчинив проти неї сексуальне насильство.

Читайте також: Планував зґвалтування ще у квітні, а вбив, бо нічого не вийшло: вбивця Дарини Лук’яненко заговорив у суді

За даними місцевої поліції, 25-річний чоловік чіплявся до дівчинки на вулиці та видавав себе за посадовця на службовому завданні. Згодом зловмисник дістав ніж та вдався до погроз дитині.

“Молодик залякав школярку та без її згоди намагався вчиняти різноманітні насильницькі дії сексуального характеру. Зрештою дівчинці вдалося втекти від кривдника”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Читайте також: На Житомирщині в лазні сталося групове зґвалтування 13-річної – ЗМІ

Поліція дізналася про інцидент і провела обхід кількох сіл та допит можливих свідків. Врешті решт правоохоронці вийшли на слід раніше судимого чоловіка. Останній нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. У нього були вилучені речові докази. Наразі вирішується питання про його затримання. Триває досудове розслідування у провадженні за частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу України – сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи. У разі доведення вини чоловікові загрожує від 5 до 7 років в’язниці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com