Погрожують вбити, зґвалтувати і вимагають критикувати владу: рідних захисників “Азовсталі” тероризують росіяни

7.06.2022, 20:01
121451

Росіяни тероризують родичів захисників “Азовсталі”. Вони телефонують та надсилають погрози у меседжери. Жінок погрожують вбити та зґвалтувати.

Читайте також: До Києва доправили тіла загиблих на “Азовсталі”

Про це у коментарі “Українській правді” розповіла дружина захисника Маріуполя Арсенія Федосюка Юлія Федосюк.

Жінка розповіла, що їй уже впродовж місяця телефонують з російських номерів, пишуть в Telegram, Whatsapp, інші месенджери. Росіяни погрожують жінці фізичною розправою, сексуальним насильством та заявляють про смерть її чоловіка.

“З того часу,  як ми зустрічались з Папою Римським, почалась прицільна увага до нас. Після почали телефонувати у Telegram і надсилати повідомлення про те, що мій чоловік нібито вже мертвий, про те, чи хочу я його фото побачити або відео. Ось такі речі. Також телефонували у Whatsapp. Всюди були номери російські, тому, на мою думку, це роблять росіяни”, – розповіла Юлія Федосюк.

Читайте також: Нова істерика: Медведєв назвав усіх, хто бажає смерті РФ, “недолюдками і виродками”

Дружина захисника Маріуполя додає, що схожі погрози лунають у бік дружини командира маріупольського полку “Азов” Дениса Прокопенка.

Юлія Федосюк каже, що 5 червня її чоловік телефонував до матері. Після цього до жінки почали звертатися по коментарі пропагандисти із фейкових республік. Проте жінка одразу припинила розмову.

Дружина захисника “Азовсталі” додає, що до неї також телефонували з невідомих номерів. Росіяни просили розповісти, що вона думає про українську владу.

“Певно, очікували, що я буду якось критикувати владу. Але я не коментую їм нічого. Я довіряю українській владі і сподіваюся, що вона зробить все можливе, щоб звільнити наших чоловіків”, – каже Юлія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com