В Україні у суботу, 18 вересня, без опадів буде лише у східних областях. Інші регіони накриють сильні дощі та грози. Температура повітря вдень триматиметься в межах – від +14 до +23 градусів, а вночі опуститься до +11.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях похолоднішає, опади передбачаються на території всього регіону. Вдень температура повітря – від +14 до +21 градусів, а вночі температура опуститься до +11-14 градусів.

У Центрі та на Півночі країни небо буде хмарним, а також дощитиме. Стовпчики термометрів вдень покажуть – +17-21 градус, а вночі мінімальна температура повітря становитиме +12.

На Сході України вдень прогнозують від +20 до +22 градусів. Вночі буде холодніше – +6-8 градусів. У регіоні буде сухо та подекуди сонячно.

На Півдні середня добова температура становитиме +20-23 градуси, вночі стовпчик термометра підніметься до +14-18. Синоптики прогнозують грозові дощі.

У Києві буде дощ з грозою. Температура повітря сягне +17-19 градусів. Вночі стовпчики термометра опустяться до +14-16 градусів.

Прогноз погоди на 18 вересня за версією Sinoptik.ua

Сайт Sinoptik.ua також прогнозує дощову погоду у більшості регіонів країни.

На Заході від ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме сильний дощ, але до вечора почне слабшати. Температура триматиметься на рівні +14-19 градусів.

На Півдні стовпчик термометра підніметься до +20-22 градусів. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранішній дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора.

На Сході вранці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Температура вдень підніметься до +23 градусів, а вночі опуститься до +7.

У Північних регіонах хмарна погода буде триматися до самого вечора. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда, до вечора він стане слабшим. Температура вдень підніметься до +16 градусів.

У Києві прогнозують до +19 градусів в денний час, до +14 – у нічний. Вдень буде хмарне небо, а прояснення буде лише на вечір. Синоптики попереджають про дощ, який падатиме до самого вечора.

Прогноз погоди на 18 вересня за версією Gismeteo

На Півночі синоптики Gismeteo прогнозують до +18 градусів. У регіоні очікується мінлива хмарність протягом всього дня. Опади будуть до самого вечора.

У південній частині країни стовпчик термометра підніметься до +21 градусів. Тут буде похмуро та дощитиме увесь день та ніч. Вночі стовпчик термометра опуститься до +17 градусів.

На Сході температура сягатиме до +21 градусів. Вночі похолоднішає до +9. Опади не прогнозують, погода буде сонячна.

На Заході очікується температура до +15-19 градусів. Нічна температура сягатиме +12 градусів. Небо буде затягнуте хмарами, прогнозують також дощі з грозами впродовж всього дня та ночі. В окремих районах – все ж сонечко покажеться.

У Києві протягом дня очікується похмура погода. Температура повітря підніметься до +19 градусів, а вночі опуститься до +14. Синоптики попереджають про дощі, які ввечері стихнуть. Тоді ж – розсіються хмари.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook