Показали відео, як хлопець на BMW X6 “влетів” у кав’ярню у Луцьку

18.01.2021, 13:21
93110

Правоохоронці повідомили деталі дорожньо-транспортної пригоди, у якій позашляховик BMW X6 на парковці протаранив кав’ярню.

Читайте також: У Рівному посеред вулиці зарізали чоловіка

18 січня, близько 19-ї години вечора, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Соборності. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Волинської області у соцмережі Facebook.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 20-річний керманич, рухаючись на автомобілі BMW X6, не вибрав безпечної швидкості руху, був не уважний та не стежив за зміною дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив зіткнення з контейнером.

На щастя, у момент ДТП в кав’ярні, окрім касира, нікого не було, тому обійшлося без постраждалих.

На водія патрульні склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Рішення по цій справі, щодо притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування прийматиме суд.

Нагадаємо, позашляховик BMW X6 на швидкості понад 40 км/год під час різкого повороту, не врахувавши ожеледицю, в’їхав у кав’ярню “Kava Avenue”. Зі слів очевидців та охоронців, хотів похизуватися перед товаришами.

Власник кав’ярні оцінив збитки вартістю у 150 000 грн.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com