Показали відео, як в Одеській області піднялася сильна пилова буря

12.03.2019, 08:30
15905

Штормовий вітер, який пронісся 11 березня по Одеській області, підняв пил на автомагістралях і вирвав кілька дерев і рекламних щитів. Дивом ніхто з місцевих жителів не постраждав. Про це пише “Укрінформ”.

Читайте також: Названо область-лідер за кількістю виявлених повій

Про індидент повідомив керівник Управління державного архітектурно-будівельного контролю Одеської міськради Олександр Авдєєв,.

″Внаслідок сильних поривів вітру в деяких районах ламалися стовбури дерев і падали гілки, що загрожувало травмування перехожих. А на проспекті Академіка Глушка, 17а стався обвал стіни ресторану, власник якого здійснює реконструкцію будівлі. Факт обвалу дає нам підстави провести позапланову перевірку правильності виконання проекту″ , – зазначив Авдєєв.

За даними працівників ″Міськзелентресту″, найбільше постраждали від штормового вітру дерева на вулицях Костанді, Пишоновской, Парковій, Профспілковій і граничні.

Ледь уникли травм внаслідок падіння дерева двоє дітей на проспекті Небесної Сотні. Як розповіли очевидці, буря налетіла, коли чоловік з двома дітьми був під деревом, стовбур якого не витримав напору стихії і зламався. Дітей одесит встиг вихопити з-під падаючого дерева, а сам отримав травму – перелом ноги і закритий перелом плеча.

Стало також відомо, що в селі Сухолужжя Білгород-Дністровського району порив штормового вітру зірвав дах з будівлі Будинку культури, а також пошкодив електроопори.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com