Показали відео з шикарного весілля Зіброва

27.08.2019, 19:33
39070

Співак Павло Зібров повторно зіграв весілля зі своєю дружиною Мариною. Торжество пройшло в одному з ресторанів Конча-Заспи в її 60-й день народження. Захід був приурочений також до срібного весілля пари.

Читайте також: Жан Беленюк оригінально привітав жінок із 8 березня, заспівавши з Зібровим (відео)

Вигляді з розкішного святкування було опубліковано в Instagram артиста. Подружжя з’явилися на торжестві в традиційному вбранні і сказали клятви вірності біля весільної арки.

У підписі до відео співак зазначив, що в цей день “все було, як уперше”.

 

View this post on Instagram

 

Цей день ми провели начебто у казці! Все було як в перший раз! Перший танець, перший поцілунок, вперше ми обмінялися каблучками та почули завітне «Так»! Ми дякуємо всім дорогим гостям, хто розділив цей вечір з нами і особливу подяку ми з Мариною хочемо висловити нашій донечці @diana_zibrova за те, що вона так майстерно провела нашу церемонію та і взагалі, що запропонувала та допомогла втілити це дійство у життя! Бо об‘єднати срібне весілля та ювілей – треба мати справжній хист, та вона впоралась якнайкраще ! Багато хто запитує, який секрет довгого союзу? По-перше – треба любити. Справжня любов не минає з часом, а стає тільки міцнішою та усвідомленою! А найкращий спосіб продовжити любов – це насолоджуватися кожною спільно проведеної хвилиною. І про що не шкодувати!

A post shared by Павло Зібров (@pavlo_zibrov) on

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com