Показали, як окупанти на Донбасі “промивають дітям мізки” (відео)

5.05.2019, 18:52
23664

На території окупованих територіях, що  на Сході України за підтримки РФ проходить тотальна мілітаризація дітей, підлітків та молоді. Про це заявляє правозахисна організація ″Східна правозахисна група″, публікуючи відео.

Читайте також: Жителям Донбасу, які отримають російські паспорти, не платитимуть пенсію в Росії

Повідомляється, що група проводить постійний моніторинг порушень прав людини на окупованій частині територій Луганської та Донецької областей.

″Ми виявили, що НВФ ″ДНР″ за фінансової та організаційної підтримки РФ проводить тотальну мілітаризацію дітей, підлітків та молоді, яка проживає на окупованій частині Донецької області, через табори вишколу і псевдопатріотичні клуби″, – підкреслюють в організації.

Правозахисники вважають, що таким чином НВФ і РФ готують плацдарм для нового етапу гібридної війни проти України.

″Військові інструктори готують дітей до бойових дій. В той же час, дітям вкладають ідеологію сепаратизму і ″Русского мира″. На організацію тренувальних таборів витрачаються колосальні фінансові ресурси″, – відзначають вони.

Правозахисники закликають міжнародне співтовариство і уряд України вжити всіх необхідних заходів, спрямованих на припинення мілітаризації дітей, підлітків та молоді на окупованій частині Донецької області.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com