Показував статеві органи і змушував зніматись в порно: на Волині чоловік розбещував малолітніх дівчаток

14.06.2021, 18:06
97651

Житель Рівненської області розбещував малолітніх дівчаток зі своєї області, а також з Волинської. Дітей він знаходив в соціальних мережах, листувався з ними, а згодом вимагав, щоб вони знялися у порно.

Читайте також: У Львівській області зіткнулись автомобіль, маршрутка та скутер: у масштабній ДТП загинув 13-річний школяр (фото)

Про це повідомила поліція Волинської області.

“Під час листування фігурант здійснював інтелектуальне розбещення малолітніх осіб, спонукав та вимагав створення порнографічного контенту за їх участю. Зловмисник шантажував неповнолітніх, окрім цього, він надсилав фото своїх статевих органів та відеозаписи порнографічного характеру, завантажені з Мережі”, – розповіли правоохоронці.

Працівники кіберполіції провели два обшуки вдома і на роботі зловмисника і у його мобільному телефоні виявили листування з 10 неповнолітніми дівчатами.

Через це чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com