“Полетів на один день відпочити з родиною”: Зеленський про поїздку на держдачу до Карпат

27.11.2021, 16:31
105914

Президент Володимир Зеленський заявив, що через розслідування деяких журналістів він не може навіть один день відпочити зі своєю родиною, на що має право.

Читайте також: Зламали руку та щелепу: помічники нардепа з ОПЗЖ влаштували бійку в міськраді Селидового (відео)

Про це він сказав під час пресмарафону “30 запитань президенту України” 26 листопада.

“Я вважаю, що те, що ви робите щодо мене, неправильним. У п’ятницю ввечері після роботи я зі своєю сім’єю, на що маю право, полетів на один день відпочити. На один день. Так постраждала наша держава, що один день я вирішив відпочити. Я полетів”, – наголосив Зеленський.

Глава держави також пояснив, чому він полетів не на своєму президентському літаку та навіщо його супроводжували гвинтокрили ДСНС.

“Президент ніколи не літає одним гвинтокрилом. На жаль. Я ніколи не хочу, щоб на мене дивилися люди і щось погане про це думали. Не дозволено мені літати на одному гвинтокрилі. Літають супроводжуючі. Всіх деталей не скажу: про снайперів, але це життя таке в мене. Був вертоліт супроводжуючий. Літак президента не працює, бо директор ДУСа не може виділити гроші. Бо всі медіа кричать, що щось витрачається на президента. Він ремонтується. Тому що всі тиснуть. І директор ДУС боїться. Немає літака у президента України. Отака авіація. І він літає гвинтокрилом. Літає президент України завжди як мінімум 1+. Якщо на фронт, то 2+, або 3+. Такий план. Така безпекова ситуація. За два дні до цього зламався президентський гвинтокрил. Тому що ДУС не відремонтував. Можете перевірити. Президента України попросили, щоб використати на цей раз ДСНС. Я запитав, чи це законно, мені відповіли, що так. Ми полетіли військовим і гвинтокрилом ДСНС”, – роз’яснив Зеленський.

Крім того очільник держави розповів, що він робив на державній дачі у Карпатах.

“Я прилетів вночі, зустрівся з паном Чернишовим (ред. –  міністр розвитку громад та територій України), так і є. Я прекрасно відпочив з Чернишовим, працюючи в ніч з п’ятниці на суботу. В суботу в мене був вихідний. Там був голова Офісу і моя сім’я. У неділю вранці я полетів. Я прилетів на покладання квітів. Після покладання я поїхав на роботу. Потім були зустрічі, нагородження військових. Після цього я сів у гвинтокрил з Єрмаком полетів у Гуту. Я, моя сім’я. А на наступний день я відлетів на роботу”, – проінформував Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com