Поліцейські оштрафували водія автокрана на 170 тисяч гривень

1.11.2019, 21:56
50069

У Тернопільській області патрульні поліцейські оштрафували водія більш ніж на 6 тисяч євро за проїзд габаритним будівельним краном Liebherr LTM вагою понад 72 тонни. Про це повідомляє регіональне управління патрульної поліції в п’ятницю, 1 листопада.

Читайте також: Поліцейські у важкому стані: на трасі авто поліції зіткнулось з легковиком, багато постраждалих (фото)

Так, сьогодні вночі, патрулюючи автодорогу М-12 (Стрий-Знам’янка), інспектори побачили важковаговий транспортний засіб, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху, і відразу ж зупинили його.

″Спілкуючись з 29-річним водієм Liebherr LTM, громадянином України, з’ясувалося, що чоловік прямує з Польщі в Одесу, але ніяких відповідних дозвільних документів на перевезення великогабаритного вантажу, які визначені ПДР і законами України, у нього не було. Крім того, виявилося, що вага автомобіля становила більше 72 тонн″, – йдеться в повідомленні.

За вчинене правопорушення патрульні винесли щодо водія постанову за статтею про порушення правил перевезення небезпечних вантажів і правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями і залізничними переїздами (ст. 132-1 КУпАП).

Працівники Укртрансбезпеки нарахували порушнику штраф у розмірі 6272 євро (близько 174 тисяч гривень. – ред.). Патрульні заборонили подальший рух автомобіля.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com