Поліція назвала причину смерті 14-річної дівчинки в Одесі

8.05.2020, 14:11
71783

В Овідіопольському районі Одеської області 14-річна Аліна Недова, яку знайшли мертвою на березі лиману, вчинила самогубство, кинувшись з високого схилу.

Читайте також: На Харківщині попрощалися з 13-річною дівчинкою, яку жорстоко вбила і обезголовила її власна мати (відео)

Як передає УНІАН, цю інформацію сьогодні на брифінгу підтвердив журналістам начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Олег Бех.

Журналісти попросили його прокоментувати інформацію, що з’явилася на низці Інтернет-ресурсів, про те, що дівчинка наклала на себе руки, кинувшись зі схилу, і це може бути доведенням до самогубства.Бех заявив, що вивчить це питання, і у разі підтвердження факту, будуть вжиті відповідні заходи.

“На жаль, це так (самогубство – УНІАН), дівчинці – 14 років… У тому, що сталося, детально необхідно розібратися. Безумовно, ми бачимо, що це було самогубство, тому що вона ще й роздяглася перед тим, як зробити цей вчинок. Я вивчу це питання…”, – сказав Бех.

Начальник главку додав, що справа ще не закрита, проводяться відповідні експертизи.

Як повідомило одне із ЗМІ Овідіопольського району (“Альтернатива. ОРГ”), до редакції звернулася подруга загиблої. Вона надала переписку з Недовою, зокрема, її повідомлення, написане в квітні. У ньому Аліна стверджує, що батьки її часто лають, принижують і б’ють.

“Одного разу, влітку 2019 року, по п’яні (вони завжди п’ють, коли вдома), почали кричати на мене, що я невдячна дочка. Потім мама взяла ножиці і відрізала мені волосся… потім тато відрізав мені волосся. І тепер я ходжу з такою зачіскою. Але це ще не все!!!”, – написала вона.

Потерпіла тоді також розповіла подрузі, що тоді ж влітку (2019 р.) її п’яний батько домагався від неї статевої близькості, а мати, дізнавшись про це, нібито ніяк не відреагувала.

“Після цього мої стосунки з батьками не змінилися… Вони не пам’ятають цього і кажуть, що я брешу! А сказати іншим я не можу! Я намагалася, але мої батьки, коли хтось поруч, починають вдавати, що люблять мене … І тому мені ніхто не вірить. Я просто хочу померти! Нікому не заважати! Всім буде краще! Ну, кому я потрібна? Тобі? Батькам, які мене не люблять? Однокласникам, для яких я тягар? Кому?! Нікому!”, – написала дівчинка подрузі.

Як повідомляв УНІАН, 7 травня в Овідіопольському районі Одеської області на березі Дністровського лиману знайшли мертвою 14-річну жительку села Роксолани Аліну Недову, яка 6 травня вийшла з дому і зникла.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com