Поліція розповіла про долю зірки “Х-Фактора” Андрія Мацевка, якого затримали в Івано-Франківську

17.01.2024, 14:05
152920

Речниця патрульної поліції розповіла, як наразі просувається справа із затриманням зірки талант-шоу “Х-Фактор” Андрія Мацевка.

Читайте також: Чисельні переломи та забої: на Хмельниччині чоловік металевим прутом побив дитину

За словами речниці патрульної поліції Івано-Франківської області Христини Мриглід, після затримання Андрія Мацевка його доправили у райвідділ поліції. Після цього співака передали поліцейським для з’ясування всіх обставин.

Своєю чергою, у поліції заявляють, що Андрія допитали, а отриману інформацію передали з Івано-Франківська до Києва для подальшого досудового розслідування, пише zaxid.net. Зрештою, після допиту зірку відпустили.

“Оперативники карного розшуку відібрали у нього пояснення, матеріали скерували київським колегам, які проводять подальше досудове розслідування. Київські поліцейські з ним зв’язалися в присутності наших поліцейських. Його відпустили”, – повідомив речник поліції Івано-Франківської області Андрій Яцків.

Зазначимо, 8 січня патрульні в Івано-Франківську затримали Андрія Мацевка. Як виявилося, співак перебував в розшуку Шевченківським управлінням поліції ГУНП у місті Київ за підробку документів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com