Поліція поки ще не штрафує українців без маски та пояснює чому

21.11.2020, 21:16
89715

Поліцейські ще не штрафують українців за відсутність маски в громадських місцях і на транспорті. На сьогодні мобільні групи проводять профілактичну роботу. Про це йдеться в повідомленні на сайті поліції Києва.

Читайте також: Поліція збільшить кількість рейдових груп, що перевірятимуть дотримання карантину

Повідомляється, що з 21 листопада набрали чинності нові санкції за порушення карантину. Зокрема, за перебування в громадському місці або на транспорті без маски передбачено штраф від 170 до 255 гривень. Крім того, правоохоронцям дозволили на місці штрафувати за такі порушення.

Проте в поліції відзначають, що мобільні групи у першу чергу націлені на роз’яснювальну роботу про штрафи і про те, що важливо правильно носити маски. Столична поліція в ході сьогоднішніх перевірок на транспорті та громадських місцях роздавала маски тим, у кого їх не було.

“Тільки у разі, коли громадяни не будуть реагувати на зауваження поліцейських і відмовлятися від використання засобів захисту, правоохоронці в межах своєї компетенції та у відповідності до службових повноважень будуть притягати таких правопорушників до відповідальності”, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com