Поліція увірвалася в офіс національного виробника дитячого харчування: двері вибивали кувалдою (відео)

9.07.2020, 12:34
77820

Український виробник дитячого харчування, компанія “Еконія”, заявляє про спробу рейдерського захоплення підприємства та про штучне переслідування компанії органами державної влади. У мережі також з’явилося відео, як поліція кувалдою вибиває двері до офісу компанії.

Читайте також: Міністерство юстиції по Україні закриває 8 колоній (відео)

Згідно з повідомленням пресслужби компанії, 9 липня о 6 ранку група Головного слідчого управління МВС України вручила компанії три постанови про обшуки, повідомляє Главком.

“Наразі обшуки тривають одночасно в особистому будинку президента компанії, на виробництві (м. Золотоноша) та в київському офісі. В київський офіс поліція вдерлася силоміць та розтрощила вхідні двері, хоча представники компанії мирно намагалися впустити поліцейських в приміщення”, — сказано у повідомленні.

Правоохоронці поки що не прокоментували обшуки у компанії.

Представники ж бізнесу стверджують, що це схоже на рейдерську атаку та чекають на роз’яснення від МВС.

Довідка: ТОВ ПІЇ  “Еконія” – національний виробник та лідер в галузі виробництва дитячого харчування і питної води з високими міжнародними стандартами якості. Підприємство має виробничі потужності в м. Золотоноша Черкаської області та комерційний департамент у м. Києві. Компанія виготовляє і реалізує в Україні та за її межами дитяче харчування ТМ “Малятко”, ТМ “Аквуля”, спеціальну йодовану питну воду “ЙОDO”, питну воду ТМ “DIVO” та “Чистий ключ”.

Про це інформують у компанії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com