Поліція викрила на Львівщині банду наркоторговців, які збули товар на 1,5 млн грн

22.03.2019, 19:32
17654

Спільними силами поліції та прокуратури було викрито угрупування, яке займалось розповсюдженням наркотиків у Львівській області.

Читайте також: У поліції повідомили, де з’являться нові радари TruCAM

У Львівській області затримано групу з чотирьох осіб, які займались легалізацією наркотиків  та психотропних речовин через “Telegram”. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган у Facebook.

“За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими СУ ГУ НП у Львівській області в ході досудового розслідування кримінального провадження затримано групу в складі чотирьох осіб, які використовуючи месенджер “Telegram”, займались незаконним збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території м. Львова”, – зазначила Сарган. За результатами проведених обшуків вилучено: амфетаміну – 208 г, канабісу – 4,5 кг, МДМА (екстазі) – 71 таблетку, ЛСД – 156 марок, 14,8 тис. доларів, 91 тис. грн. У Нацполіції додали, що вартість вилучених у підозрюваних речовин на “чорному” ринку становить близько 1,5 мільйони гривень.

За її словами, вказаних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України. На даний час тривають слідчі дії та готуються клопотання на обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. За інформацією Департаменту комунікації Національної поліції України, організував збут наркотичних засобів та психотропних речовин 22-річний уродженець Черкаської області. Чоловік залучив до злочинної діяльності ще трьох жителів Львова – двох чоловіків та жінку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com