На Волині поліція затримала чоловіка, який створював та розповсюджував дитячу порнографію

25.05.2020, 10:13
73416

Правоохоронці викрили 28-річного жителя Волинської області, який займався створенням та розповсюдженням дитячої порнографії. Чоловік здійснював сексуальне насильство над 13-річним хлопчиком і записував все на відео.

Читайте також: На Львівщині поліція затримала педофіла, який розбестив двох маленьких дівчат

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Києва, пише Главком.

Під час обшуків за місцем проживання чоловіка, виявлено та вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони з зображеннями порнографічного характеру за участю неповнолітньої дитини. При цьому чоловік є хрещеним дитини.

“Як встановлено під час попереднього розслідування, підозрюваний, скориставшись безпомічним станом 13-річного хлопчика, вступав з ним у статеві зносини і знімав цей процес на відео. Створений за участю дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в Інтернеті”, – повідомили в прокуратурі.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні систематичного сексуального насильства над малолітнім хлопчиком і створення порнографічної продукції з його участю з метою отримання грошових коштів (ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 301 КК України). Підозрюваного суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави на 60 діб.

Зараз тривають слідчі дії, встановлюються інші причетні до злочинів. Підозрюваному загрожує від 10 до 12 років в’язниці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com