Поліція затримала зловмисників, які розстріляли автобус політичної організації Киви

27.08.2020, 22:49
82591

Зловмисників, які влаштували стрілянину на трасі “Харків-Київ” 27 серпня, вже затримали правоохоронці у Красноградському районі Харківської області. Конфлікт виник між двома групами прихильників різних політичних сил. На усіх учасників інциденту чекає покарання.

Читайте також: Протести в Білорусі: перший депутат склав повноваження

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та його заступник Антон Геращенко.

За їхньою інформацією, у результаті нападу двоє осіб отримали поранення із травматичної зброї. Ще одна особа отримала черепно-мозкову травму. Очільник МВС Арсен Аваков заявив, що “кожного учасника в цих провокаціях чекає жорстка реакція”.

“Національна поліція затримала всіх учасників конфлікту, які їхали з політичних гастролів та влаштували стрілянину на трасі. Ніхто не загинув, учасники сутички отримали легкі поранення. Ті, хто замовив ці розбірки, понесуть покарання від держави”, – зазначив Аваков.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко додав, що інформація про загиблого не відповідає дійсності. Він теж запевнив, що всі, хто причетний до застосування насильства, буде затриманий і притягнутий до кримінальної відповідальності.

“Політичним партіям, і взагалі кому б то не було, Конституцією України, заборонено мати будь-які силові формування. Право на законне застосування сили є тільки у держави. Національна поліція буде жорстко і принципово реагувати на будь-які силові провокації від якої б політичної сили вони не виходили – “правих”,”лівих”, “червоних” або “блакитних”, – написав Геращенко.

Нагадаємо, увечері 27 серпня народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива повідомив про нібито збройний напад на мікроавтобус із членами його організації “Патріоти – за Життя”. Як повідомляв Кива, буцімто у результаті стрілянини є загиблі. Крім того, нібито кількох людей викрали невідомі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com