Політичний труп: астролог порадив Порошенку тікати з України

22.04.2019, 11:09
21962

За попередніми результатами другого туру виборів Володимир Зеленський став шостим президентом України. Що чекає переможеного – Петра Порошенка.

Читайте також: У Порошенка повідомили, що робитиме кандидат в разі програшу на виборах

Про це розповів астролог Влад Росс в коментарі Главреду.

“Володимир Зеленський намагається виконувати все, що обіцяє. І в цьому він схожий на Дональда Трампа. Вони обидва – шоумени. Обидва прагнуть виконувати все те, що записано в їхніх програмах. 31 грудня Зеленський заявив, що йде в президенти – і висунув свою кандидатуру, більш того, переміг на виборах. Він заявив, що 19 квітня буде брати участь у дебатах на стадіоні брав участь. Зеленський сказав Петру Порошенку: “Я – не ваш опонент, я – ваш вирок”, так що відповідного рішення можна очікувати в найближчому майбутньому”, – зазначив Росс.

Астролог радить Петру Порошенку як можна швидше покинути Україну, щоб не опинитися за ґратами.

“Судячи з його гороскопом, є загроза, що його можуть затримати. Велика ймовірність, що Порошенко сяде у в’язницю, причому навсправжки і надовго. Про подальші перспективи Порошенко в політиці немає сенсу говорити, тому що він – “політичний труп”. Для нього не залишилося ніяких варіантів і сценаріїв, які дозволили б йому повернутися в політику. Будь-яка партія, яку він буде вести, буде приречена”, – додав він.

За словами астролога, Порошенко краще бігти з України.

“В принципі, його життя може скластися в будь-якій країні Євросоюзу. Марбелья – відмінний іспанська містечко, де знаходиться вілла Петра Олексійовича. Чим не варіант?Також Порошенко може непогано себе почувати в Молдавії, власне, точно так само, як і в Ростові. У Молдавії бо знаходиться його давній бізнес-партнер Влад Плахотнюк, якого вважають найвпливовішою людиною в цій країні”, – сказав Росс.

Астролог вважає, що у Порошенка є лише невеликий шанс залишитися в українській політиці, якщо він по-доброму піде 27 травня, як і передбачено законом. І – якщо відбудуться дострокові парламентські вибори.

“Дострокові вибори Ради влаштовують обох – і Зеленського, і Порошенко. Тому що, якщо вибори відбудуться за планом – восени, то у нього не буде жодних шансів. Якщо вони будуть дострокові, то у його політичної сили буде невеликий шанс заскочити в парламент”, – резюмував він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com