Польща пропускатиме до України вантажівки з пальним без дозволів – МІУ

6.05.2022, 15:33
118996

Міністерство інфраструктури України та Міністерство інфраструктури і розвитку Польщі досягли домовленості щодо скасування дозволів для усіх перевізників, що здійснюють міжнародні перевезення палива.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

“Ракетні удари росії по нафтопереробних заводах та нафтобазах створили критичну ситуацію на ринку палива. Метою команди Міністерства інфраструктури в цих умовах є повна лібералізація міжнародних вантажних перевезень для вирішення цієї проблеми”, – цитує слова міністра пресслужба МІУ.

Кубраков підкреслив, що нові правила уже набрали чинності і їхніми перевагами можуть скористатися як українські, так і польські перевізники.

Він також зауважив, що Мінінфраструктури і надалі продовжить роботу над спрощенням вантажних перевезень та створенням максимально простих та зрозумілих правил для перевізників необхідних для України вантажів.

Для бездозвільного в’їзду на територію Польщі перевізникам пального необхідно пройти реєстрацію шляхом заповнення форми. Її потрібно заповнити не пізніше, ніж за добу до перетину кордону.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com