Польщу накрила друга хвиля коронавірусу, уряд запроваджує масковий режим

9.10.2020, 08:50
86177

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що жителі країни повинні будуть носити захисні маски в усіх громадських місцях. Масковий режим запроваджується з 10 жовтня.

Читайте також: З наступного тижня Польща посилює карантин

Причиною цього рішення є різке збільшення кількості інфікувань коронавірусом у країні. За останню добу у Польщі підтвердили 4280 заражень, що є новим рекордом.

“До нас дійшла друга хвиля і ми маємо рішуче їй протистояти”, – сказав Моравецький, додавши, що уся країна вважатиметься “жовтою зоною”, цитує інформагентство AFP.

Прем’єр Польщі зазначив, що можливе впровадження і додаткових заходів, якщо кількість інфікувань зростатиме. За словами Моравецького, уряд хоче застосувати стратегію, подібну до випробуваної кілька місяців тому. При цьому він запевнив, що наразі немає потреби у повному локдауні.

Прем’єр Польщі повідомив, що загалом по країні 60 відсотків ліжок у лікарнях, призначених для пацієнтів з коронавірусною хворобою, не заповнені. Однак ЗМІ вказують на те, що в найбільш уражених коронавірусною інфекцією регіонах країни зайняті вже майже всі ліжка, відведені у лікарнях для пацієнтів з COVID-19.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com