Польська поліція заблокувала українських водіїв на кордоні

1.03.2024, 18:31
155108

На кордоні Польщі та України, на ККП “Краківець-Корчова” 1 березня загострилась ситуація після того, як польські далекобійники приєднання до протестів.

Читайте також: На Тернопільщині помер чоловік, якому стало погано у ТЦК

Про це повідомляє “Європейська правда“.

За словами українських водіїв, в п’ятницю вранці, 1 березня, поліція повідомила про зменшення кількості машин, які щогодини можуть проходити кордон. 29 лютого через кордон проходило до 26 вантажівок, до 1 березня протестувальники встановили ліміт в одну машину на годину.

“Українські водії попрямували на переговори з протестувальниками. Натомість польська поліція та спецпризначенці оточили українських водіїв, розбивши їх на кілька груп. За словами українських водіїв, польська поліція не дозволила їм підійти до польських протестувальників, оточила їх та навіть не дозволяє повернутись до своїх машин та кемпінгів”, – пише видання.

Блокування тривало протягом щонайменше двох годин. Станом на зараз поліція зняла блокування та дозволила водіям повернутися до машин. Однак швидкість пропуску машин через кордон не збільшилася.

У посольстві України в Польщі заявили, що вони знають про цю ситуацію та тримають постійний діалог з польською поліцією.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com