Польські фермери висипали українське зерно на дорогу: акцію організував “шанувальник” Путіна

12.02.2024, 18:32
154092

Польські протестувальники на кордоні з Україною висипали на дорогу зерно з кількох українських фур. Цю “акцію” організував Рафал Меклер.

Читайте також: Польські фермери висипали українське зерно із фур: якими наслідками для Варшави це може обернутися

Про це повідомили в Центрі протидії дезінформації.

Як зазначається, акцію протесту організував Рафал Меклер – один із натхненників протестів, власник логістичної компанії та лідер люблінського осередку маргінальної партії “Конфедерація”. В межах цього протесту учасники висипали на дорогу українське зерно з кількох фур.

“Ця політсила виступає за вихід Польщі з ЄС, критикує розміщення військ НАТО в країні та агітує за покращення стосунків з рф. Партія не користується широкою підтримкою поляків. Сам Меклер балотувався у 2019 році в Сейм, але невдало. Чергова акція Меклера вочевидь відповідає інтересам рф, яка зацікавлена у конфлікті між українцями й поляками та зменшенні підтримки України з боку ЄС. Крім того, ця акція стала в пригоді напівкримінальним польським колам, яких підозрюють у рейдерських схемах на ринку перевезень в ЄС”, – розповіли в ЦПД.

Там також додали, що деструктивні дії окремих політиків не повинні впливати на партнерські й добросусідські відносини України та Польщі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com