“Полтавський терорист” з заручником і гранатою прямує в напрямку Києва (фото, відео)

23.07.2020, 12:33
79236

У Полтаві біля приміщення адміністративного суду правоохоронці намагалися затримати чоловіка, якого підозрювали в незаконному заволодінні автомобілем. Чоловік, погрожуючи гранатою, захопив у заручники поліцейського, згодом обміняв останнього на начальника карного розшуку, полковника поліції Віталія Шияна. З правоохоронцем підозрюваний зник на наданому на його вимогу автомобілі. Зараз він їде у напрямку до Києва.

Читайте також: Смертельне зіткнення лекговика та вантажівки на Вінничині: є загиблі та травмовані (фото)

Про це повідомив у Facebook заступник голови МВС Антон Геращенко, пише Главком.

“23 липня у Полтаві о 09:05 на вулиці біля приміщення адміністративного суду працівники підрозділу карного розшуку намагалися затримати громадянина, який обгрунтовано підозрюється в незаконному заволодінні транспортними засобами. Під час затримання зловмисник дістав гранату РГД-5, яку погрожує підірвати. За руку він утримував співробітника поліції”, – повідомив Геращенко.

За його словами, на місці створений оперативний штаб.

“Після перемовин зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна (Віталій Шиян – ред.), з яким він поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі Богдан. Продовжуються перемовини, ціль яких примусити зловмисника здатися поліції не наносячи шкоди ні собі, ні оточуючим. Введено в дію поліцейську спеціальну операцію “Грім”, – резюмував заступник голови МВС.

Нагадаємо, у Полтаві чоловік, якого підозрюють у незаконному заволодінні транспортного засобу, намагаючись уникнути відповідальності – захопив одного із правоохоронців у заручники та погрожував підірвати гранату.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com