Поляков не був випадковим пасажиром таксі, але підозр поки немає: нові подробиці смерті нардепа

12.10.2021, 12:07
102742

Свідоцтва, які таксист дає зараз під протокол, відрізняються від тих, які він робив під час спілкування з поліцейськими на місці. Наразі встановлені всі особи, з якими Поляков в той вечір і ніч знаходився, контактував, вечеряв, сідав в одну машину і пересідав в іншу.

Читайте також: У МОЗ анонсували посилення обмежень щодо переміщення між областями

Про це речник МВС Артем Шевченко повідомив в ефірі “Україна 24“.

“Він сказав, що випадково підібрав пасажира, а насправді не випадково, він деякий час їхав за машиною з потерпілим, яка деякий час їздила по місту з іншим свідком”, – розповів він.

За словами Шевченка, встановлені всі особи, з якими Поляков в той вечір і ніч знаходився, контактував, вечеряв, сідав в одну машину і пересідав в іншу. Факт, що таксист віз пасажира, якому стало погано, встановлений. Є ще третя особа, яка була з ними в компанії. Підозр пока немає.

Наразі слідство поки розглядає сам факт виявлення метадону.

“Питання впливу виявленого метадону на сам факт смерті поки що залишається. Але найімовірніше, за логікою слідства, до смерті призвело певне з’єднання певних речовин в організмі потерпілого. Сталося це з доброї волі потерпілого або зі злого наміру інших осіб, а він про це не знав, поки сказати не можемо”, – зазначив Шевченко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com