Полякова та інші зірки влаштували протести під стінами Кабміну

3.09.2020, 14:13
83157

У Києві під стіни Кабінету міністрів 3 вересня вийшли представники музичної індустрії з акцією протесту під назвою “Нас не чують”.

Читайте також: 12-річний сирота на зло всім заспівав “Смуглянку” і отримав квартиру в Одесі (відео)

Так, артисти виступили проти вибіркових карантинних обмежень та дискримінації організаторів концертів. Відео з мітингу опублікувала співачка Оля Полякова на своїй сторінці в Instagram.

“Ми тут, щоб нам пояснили, чому одним можна виступати, а іншим – ні. Дозвольте виступати всім, але з жорстокими вимогами. Але тоді слідкуйте, щоб ці вимоги виконувалися”, – заявила Полякова.

На мітинг вийшло понад 100 людей.

На протест вийшли і виконавці Alyona Alyona, Аліна Паш, шоумен Андрій Джеджула, вимагаючи рівних прав для всіх організаторів концертів в Україні. Вони стояли з плакати, на яких було написано: “Карайте винних, а не всіх підряд”, “Ми проти дискримінації” та “За чий кошт сидіти вдома?”. Також учасників мітингу закликали підписати звернення до Кабінету міністрів.

Аліна Паш на мітингу.

Нагадаємо, раніше Полякова обурилася, що її концерт 1 вересня в Білій Церкві скасували, а в той час у Києві виступав російський співак Jony без дотримання правил безпеки. Також артистку підтримала Alyona Alyona і записала відеозвернення до влади, в якому попросила створити план виходу з кризи для музичної індустрії.

Українські артисти вийшли на мітинг: дивитися фото

Українські зірки вийшли на мітинг під назвою "Нас не чують".

Alyona Alyona на мітингу.

Під стінами Кабміну пройшов мітинг.
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com