“Помаранчева зона”: у Черкасах відмовились посилювати карантинні заходи (відео)

12.10.2020, 12:11
86400

Міськрада Черкас проти введення обмежень “помаранчевої” зони у місті. Рішення про внесення Черкас у “помаранчеву” зону у міськраді назвали передчасним.

Читайте також: В Україні студентів переведуть на дистанційне навчання: деталі

Про це заявив мер Черкас Анатолій Бондаренко, передає РБК-україна.

За його словами, зараз в міських лікарнях перебувають 67 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19, з яких 48 – жителі Черкас.

“Про введення “помаранчевої” зони в нашому місті – вважаю його передчасним. На мою думку, немає достатньої кількості хворих, щоб вводити “помаранчеву” зону. Крім того, багато людей, які не є жителями Черкас, лікуються в черкаських лікарнях”, – сказав Бондаренко.

Він додав, що в місті поки не будуть переводити школи на дистанційне навчання і обмежувати роботу підприємств і закладів.

“В першу чергу потрібно дати допрацювати школам в нормальному режимі і тільки потім йти на канікули. Що стосується обмеження роботи підприємств і закладів, то в першу чергу потрібно дотримуватися санітарних норм, потрібно дотримуватися засобів особистої гігієни і спокійно працювати і спокійно жити”, – зазначив мер Черкас.

Нагадаємо, в оновленому списку карантинних зон Черкаси опинилися в “помаранчевої” зоні. В ній заборонена: робота хостелів, турбаз і т. д. (крім готелів); розважальних закладів, ресторанів в нічний час; планових госпіталізацій в лікарні; спортзалів, фітнес-центрів, крім тих, які приймають відвідувачів з розрахунку одна людина на 10 квадратних метрів, установ культури; прийом нових змін в дитячі табори; обмеження для масових заходів: одна людина на 20 кв. м і не більше 100 чоловік.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com