Помер 15-річний онук Олега Філімонова: причина трагедії

1.06.2021, 16:05
97393

У родині відомого гумориста і колишнього кандидата на пост мера Одеси від “Слуги народу” Олега Філімонова сталась трагедія: раптово помер його 15-річний онук. Хлопець не дожив до свого дня народження лише два місяці.

Читайте також: Люди катаються вулицями на надувному матраці і водному мотоциклі: потужна злива затопила Житомир

ТСН.ua дізнавався усі подробиці трагедії.

Під час гри у баскетбол підлітку стало погано

15-річного онука Олега Філімонова звали Еван Григор. У день трагедії, 30 травня, біля школи № 84 в мікрорайоні “Таїрове” (вулиця Академіка Глушка) він грав баскетбол. Тоді хлопцю раптово стало погано.

На місце події викликали медиків, вони 45 хвилин намагались реанімувати підлітка. У Мережі також з’явилося відео, як 15-річного підлітка намагаються врятувати медики швидкої. На кадрах видно, як вони проводять реанімаційні заходи – непрямий масаж серця. Повернути підлітка до життя медики намагалися впродовж 30 хвилин. На жаль, врятувати підлітка не вдалося.

“У мене в родині сталося велике лихо. Сьогодні о 19:10 помер мій онук Еван Григор. Грав в баскетбол на майданчику з друзями. Упав і помер. Швидка намагалася його реанімувати протягом 45 хвилин, але не вдалося. Йому б в серпні виповнилося 16 років. Ось таке горе”, – написав у Мережі Олег Філімонов.

Що стало причиною смерті 15-річного Евана Григора

Олег Філімонов у коментарі журналістам повідомив, що його онук був здоровим хлопцем та нічим не хворів. За попередніми даними, у нього міг відірватись тромб.

“Ми припускаємо, що відірвався тромб. Смерть настала миттєво. В онука ніколи не було скарг на здоров’я, це був здоровий 15-річний хлопчик, навчався в морехідці, часто грав в баскетбол, тому як був високим”, – сказав Філімонов.

Лікарка-кардіологиня Юлія Климишин пояснила, що тромби просто так не утворюються. У покійного підлітка могла бути вада серця, про яку ніхто не здогадувався.

“Там або була серцева патологія, міг бути міокардит, який дав низьку фракцію серця, знижений викид серцевий, але ще не проявився в серцевій недостатності, щоб можна було побачити візуально”, – зазначає лікарка-кардіологиня Юлія Климишин.

У поліції Одеси відкрили кримінальне провадження

В Одесі поліція відкрила кримінальне провадження і розслідує смерть 15-річного онука гумориста і екскандидата у мери Одеси Олега Філімонова.

“Трагедія сталась 30 травня, на одному зі спортивних майданчиків на проспекті Академіка Глушка. Зі слів очевидців, під час гри у баскетбол підліток впав і почав задихатися. Лікарі швидкої, яких вони викликали, намагалися реанімувати хлопця, але безрезультатно”, – повідомили у пресслужбі поліції Одещини.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою “природна смерть”. Тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу для з’ясування остаточної причини смерті.

Що відомо про покійного онука Олега Філімова

Про покійного онука Олега Філімонова відомо небагато. 15-річний Еван Григор навчався у морській академії, він мріяв ходити під вітрилом. Також його рідні повідомили, що хлопець любив грати у баскетбол, а у серпні 2021 року він повинен був святкувати своє 16-річчя.

Як повідомив на сторінці у Fаcebook Олег Філімонов, прощатимуться із Еваном Григором у середу, 2 червня.

“Громадянська панахида і прощання з нашим онуком Еваном Григором, який раптово помер 30 травня 2021 р. відбудеться 2 червня ,в середу, на центральній алеї Другого кладовища (вул. Водопровідна) о 12:00. Запрошуємо всіх, хто його знав. І нехай Господь упокоїть його душу…”, – написав Філімонов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com